Wie zijn wij Meer over de firma APP A Perfect Pool

APP Nederland v.o.f. is een ervaren groeiende firma welke zich in 2002 heeft gevestigd en zich toelegt op artikelen waarmee u het plezier in en rondom uw huis kunt vergroten. Hierbij kunt u o.a. denken aan zwembaden, sauna’s en spa’s.

Wij hebben een showroom met o.a. diverse zwembadartikelen en we hebben de beschikking over een groot eigen magazijn. Hierdoor hebben wij een grote grijpvoorraad aan artikelen zodat wij u snel van dienst kunnen zijn. Dit betreffen de courante artikelen zoals (spa)chemicaliën, appendages en de kleinere zwembaden maar ook artikelen zoals automatische bodemzuigers, oprolsystemen, zwembadtrappen en zwembadpompen. Wat wij niet op voorraad hebben kunnen wij zeer snel (vaak al binnen 24 uur) bij u leveren.

Wij zijn gevestigd op de Belder 40 te Roosendaal. U kunt hier altijd onaangekondigd langskomen.

Zeker voor een product als een bodemzuiger dient u goed geïnformeerd te worden. U doet er daarom wel goed aan om vooraf een afspraak met ons te maken. Zo bent u er zeker van dat er een medewerker van APP met voldoende kennis op dat moment aanwezig is om u te informeren.

Wij wensen u veel plezier toe op deze website en hopen ook u binnenkort als tevreden klant van APP A Perfect Pool te mogen begroeten.


Grotere kaart weergeven

X