Waarom APP Nederland v.o.f.? Waarom wij de juiste keuze zijn.

Naast bodemzuigers leveren (en installeren) wij ook andere zwembadbenodigdheden. Hierbij kunt u denken aan zwembadpompen, zwembadtrappen, lamellenafdekkingen, zwembadoverkappingen, etc.
Zelfs het aanleggen van complete zwembaden behoort tot ons dagelijks werk. Om een idee van onze kunde te krijgen; enkele van onze projecten treft u aan op de website www.poolrunner.nl

In tegenstelling tot diverse andere internetaanbieders doen wij dus niet enkel het ‘dozen schuiven’-principe. Wij hebben namelijk wél de beschikking over een showroom met werkende bodemzuigers, warmtepomp, doseersysteem, lamellenafdekking, energiezuinige pompen, etc.
Het grote voordeel daarvan is dan ook dat wij alles kunnen demonstreren en dat wij weten waarover wij praten wat zeer belangrijk is bij aanschaf van bijvoorbeeld een bodemzuiger. Er zijn namelijk diverse andere bepalende factoren waarbij het maken van de juiste keus voor een bodemzuiger rekening moet worden gehouden.
Wij informeren u hier graag over.

Wij hebben een groot magazijn waardoor wij de bodemzuigers meestal uit voorraad kunnen leveren.

Mochten er nog vragen zijn: wij staan u graag telefonisch te woord of onder het genot van een bak koffie in de showroom.

X