Pool Blaster max

Pool Blaster Catfish
Het zwembad of de spa dient af en toe schoon gemaakt te worden. Vooral bij zwembaden kan dit nogal een klus zijn.
In de meeste gevallen wordt er gekozen om een zwembad schoon te maken met een stofzuigervoet en stofzuigerslang. Dit zorgt echter regelmatig voor problemen. De pomp slaat vast door vuil dat wordt opgezogen. De zwembadpomp zuigt slecht aan. Zwembadslang moet ontlucht worden. En laten we eerlijk zijn. Het is een gedoe met zo’n zwembadslang. De Poolblaster Catfish is de oplossing!
- Geen stofzuigerslang meer nodig
- Interne filterzak
- Werkt op accu
- Krachtige zuigkracht
- Geschikt voor zowel zwembaden als spa’s, en ook uitstekend voor Intex baden
De Pool Blaster Catfish is niet te vergelijken met welke zwembad-stofzuiger dan ook. De combinatie van een lichtgewicht, draagbaar ontwerp met een compromisloze reiniging en zuigkracht, maakt de Catfish het ideale gereedschap voor elke toepassing in water. Klein genoeg om te navigeren door de wateren van spa’s en fonteinen, maar ook sterk genoeg om opbouw- en inbouwbaden schoon te maken; de Pool Blaster Catfish kan het grootste vuil aan met gemak en efficiëntie.
De Poolblaster Catfish is een stofzuiger voor het zwembad of jacuzzi die op een accu werkt. U heeft dus geen gedoe meer met zwembadslangen. Met een meer dan 20 cm brede zuigmond kan de Catfish ingezet worden om grote gebieden van het zwembad te bestrijken. De zuigmond kan ook verwijderd worden, waardoor het apparaat een krachtige stofzuiger wordt om gemakkelijk in hoeken en bochten mee te manoeuvreren. Daarbij kan de Catfish worden ingezet voor reiniging van de jacuzzi of spa. Met de Catfish kunt u de delen van het bad snel en efficiënt reinigen die het nodig hebben, waardoor u tijd en energie bespaart.
Werking
De Catfish wordt aangedreven door oplaadbare Nikkel Metalen Hybride batterijen, die veilig zijn voor het milieu en een snoerloze en slangloze bediening gedurende een uur mogelijk maken. De Catfish Max Cone Technologie hoopt grind, vuil, bladeren en andere restanten op in zijn herbruikbare stofzak, die zich vervolgens gemakkelijk laat reinigen.
Artikelcode: 13921-18
Prijs: € 135,00
 

X