BODEMZUIGER DOLPHIN ZENIT 10

De Zenit 10 is een robot van het merk Maytronics welke speciaal voor de groothandel SCP is gefabriceerd.
Enkel onder hun eigen netwerk van geselecteerde zwembadbouwers vind u deze zwembadreinigers.
De Dolpin Zenit 10 bodemreiniger is een hele simpele, eenvoudig te onderhouden en bedienen robot voor reiniging van de zwembadbodem.
De interne motor (16 m³ per uur) zorgt ervoor dat bijna al het vuil wordt opgezogen in de internet.
Net als bij de meeste andere bodemrobots van het merk Maytronics heeft ook deze Zenit 10 een filtercartridge welke heel eenvoudig door de bovenlader kan worden bereikt. Vele andere bodemzuigers hebben namelijk een filterzak welke via de onderkant te bereiken is. U moet de bodemzuiger dan ook op zijn kop leggen met kans op beschadigingen. Dat is hier dus niet meer van toepassing. De bovenlader vergemakkelijkt het onderhoud !
Bij levering van deze Zenit 10 robot worden 2 verschillende filtercartridges meegeleverd; een voor het fijne en een voor het grove vuil.
Bij levering van deze Zenit 10 robot worden 2 verschillende filtercartridges meegeleverd; een voor het fijne en een voor het grove vuil.
Kenmerken
- Schrobt, veegt, zuigt en filtert de bodem van het zwembad (dus niet het hele zwembad, daarvoor heeft u de Zenit 20 nodig).
- Pompcapaciteit: 16 m³/uur.
- Filtercartridge i.p.v. filterzak met voordelen zoals hierboven beschreven.
- Met maar liefst 17 meter kabel.
- Filtercartridges met een grote capaciteit.
- Vanwege deze filtercartridge gemakkelijk te onderhouden / schoon te maken.
- Geschikt voor alle vormen van zwembaden (mits gelijke diepte).
- Door diverse borstels geschikt voor alle typen baden (tegels, liner, etc.).
- Zeer gemakkelijke bediening.
- Inclusief swivel (voorkomt het in de knoop draaien van de draad)
- Inclusief opbergstandaard
- Garantie van 2 jaar ongeacht de looptijd.
Wat is een swivel®?
Een swivel is een aan de kabel gegoten onderdeel die er voor zorgt dat de zwembadkabel niet in de knoop kan raken. Ook met het opruimen van de robot als u hem uit het water haalt heeft u geen problemen om het eerst uit de war te halen.
Weet u niet zeker of deze zwembadrobot de juiste keus is voor uw bad ?
Voor veel zwembaden is deze bodemzuiger een geschikte reiniger. Door bovenstaande toelichting hopen wij dat het voor u makkelijk te bepalen is of deze robot aan uw eisen voldoet voor het zwembad of niet. Mocht u toch niet weten welke bodemzuiger u moet kiezen neem dan geheel kosteloos telefonisch contact met ons op en wij helpen u graag verder.
U kunt deze bodemreiniger snel en gemakkelijk online in deze webshop kopen maar als u dergelijke bedragen liever niet online wilt overmaken is dat geen probleem. U bent altijd welkom in onze showroom op de Belder 40 te Roosendaal. Wij hebben een grote toonzaal en kunnen u alles uitleggen over de verschillende soorten bodemzuigers, de voor en nadelen van het ene merk ten opzichte van het ander merk, etc. Maar ook over de overige zaken omtrent uw zwembad kunnen wij u goed informeren zoals de soorten van verwarming, soorten van waterbehandeling, etc. De koffie staat voor u klaar !
Artikelcode: 9582-36
Prijs incl. BTW: € 999,00

X